G
Velkommen
Galleri
Om kunstneren
Udstilling
Nyheder
Kontakt
Gæstebog

Nyheder

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyhederne direkte i mailboxen 2-4 gange i måneden. Nyhedsbrevet vil indeholde information om nyt her i galleriet og fra kunstverdenen. Derudover har galleriet en konkurrence hvor der løbende trækkes lod om et maleri blandt alle modtagere af brevet.
Navn
Virksomhed
E-mail
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
2/1 2007 - Nyhedsbrev fra GalleriEland.dk

Nyhedsbrev fra GalleriEland.dk

Kunst-Kompagniet
Et nyt galleri på nettet med kunst til hjem og hjerte...
Kig forbi og se bl.a. hvad der tilbydes virksomheder og kunstnere - læs et interview med Vivi Bendixen som for nylig fik stjålet flere unikke kunstværker - se også hvem der støtter kunsten via sponsorat og meget mere.
Et spændende galleri som er et kig værd.

Kunst-Kompagniet
Ugens Kunstværk
Bomgalleri udskrev d.24. december en kunst konkurrence, hvor der kunne stemmes blandt de malerier som var tilmeldt.
Et af dem var mit eget "Hvem var det som kom forbi" som ses her til højre. Det gik hen og blev valgt til Ugens Kunstværk. Tak til alle som stemte på det, det er utrolig dejligt at få en sådan anerkendelse.
Bomgalleri udskriver en ny konkurrence hver uge, så maler du selv er det måske værd at tage et kig forbi og tilmelde et af dine værker...?
 

Bomgalleri
Nyt år - Nyt look
Efter en del søgen efter det rette design til min hjemmeside, er valget endelig truffet og faldt på Bricksite som tilbyder nogle meget spændende løsninger til bl.a. et kunstner-site. En af funktionerne jeg personligt faldt for, var et showroom hvor man kan se malerier i hjemlige omgivelser. Helt perfekt til et galleri på nettet.
Har du lyst til et kig, er du som sædvanlig meget velkommen!

Bricksite
Godt nytår!
Tilsidst vil jeg gerne ønske et rigtig godt nytår og sige tak for året som gik. Jeg håber vi forsat vil "mødes" i dette nyhedsbrev.
 

Januar 2007

2/1 2007 Nyhedsbrev fra GalleriEland.dk

December 2006

22/12 2006 Glædelig jul fra GalleriEland.dk
 

 
 
 
 
 
Charlotte Eland | Vejlevej 303 b, 6000 Kolding | Tlf. 30270643 | post@gallerieland.dk
 
Bricksite.com