G
Velkommen
Galleri
Om kunstneren
Udstilling
Nyheder
Kontakt
Gæstebog

Om kunstneren

Inspirationen:
Jeg har altid holdt af at tegne... blyanter, farvepenne og hvad der ellers lå i nærheden lå ikke stille længe. Interessen har holdt ved og i dag har jeg malet i

Charlotte Eland
Født 1968
Kolding
siden år 2003.
Tanker og følelser er den drivende kraft; det som inspirerer mig  og styrer kniven som jeg maler med. Maleriet er en leg...min måde for en stund at forsvinde ind i en anden verden. En dejlig verden af farver, former og figurer. Hvor jeg trygt kan udtrykke både glæde og sorg, og forhåbentlig give beskueren en oplevelse ved kigget.
-
En oplevelse som han/hun måske endda kan forbinde med noget personligt. Det giver mig altid den største glæde og tilfredshed.
 
 
 
  Med-indehaver af Kunst-Kompagniet
 
 
Udtryksformen:
Da jeg holder af at udtrykke tanker og følelser.. og ofte først kender maleriets motiv efter første strøg jeg tager på lærredet, er min stil holdt indenfor det abstrakte ekspressionistiske. Denne form siges at være kendetegnet ved at billedets virkemidler i sig selv formidler kunstnerens indre følelser. Maleriets ofte stærke farver, urolige og ofte grænsebrydende komposition (tilsyneladende ikke-harmonisk og ikke-sammenhængende) bliver budbringer for kunstnerens følelser. Abstrakt ekspressionisme er en form for kunst, hvor kunstneren udtrykker sig selv, sit inderste - kun ved brug af former og farver. Det er nonfigurativ kunst med kun få eller ingen genkendelige virkelighedstræk/objekter. 
 
 
Hvem ser:
Jeg har den overbevisning at et maleri altid fortjener at blive set i virkeligheden. Det er derfor vigtigt for mig at afholde udstillinger og har allerede udstillet både i København, på Fyn og i Jylland.. ved kunstforeninger og på kunstmesser. Samtidig åbner jeg altid gerne døren - mod forudgående aftale - for interesserede til et uforpligtende kig ind i min verden. Mange køber dog gerne kunst via den moderne tids internet og har da muligheden for at se maleiet og returnere/fortryde købet indenfor 14 dage.
Jeg tilbyder kunder her i galleriet at betale med ewire hvor man nemt og sikkert kan overføre beløb via netbank og/eller betalingskort. (Dankort/Visa m.m.).
 
Jeg takker for dit besøg - og håber du har fornøjelse af kigget videre på siderne.
 
Venlig hilsen
Charlotte Eland
Charlotte Eland | Vejlevej 303 b, 6000 Kolding | Tlf. 30270643 | post@gallerieland.dk
 
Bricksite.com